JOYCE ENTERTAINMENT 4 KIDZ:
     TIENERPARTY'S!

      

     Wordt uw zoon of dochter alweer 9/10 jaar of ouder of is er een andere reden voor een leuk feestje? Dan is een hippe Tienerparty wel wat voor hun! In een thema geheel naar wens, maken wij een te gek programma voor elk budget!

     Vanaf € 245,- boekt u al een professionele, toffe DJ die met licht en geluid bij u thuis of in de tuin zijn set neerzet en de vetste hits draait van dit moment! Dit is niet zomaar een DJ, deze DJ draait op de grootste feesten, maar ook bij u thuis!

     Heeft u iets meer budget (v.a. 245-550)? Dan maken we er een echt onvergetelijk feest van en kunt u de DJ party uitbreiden met bijvoorbeeld: Visagie voor de dames. Hoe gaaf als je echt mooie make-up op krijgt, krullen in je haren en een Fotograaf/Videograaf, Rode loper enz.

     Denk bijvoorbeeld eens aan een James Bond thema, Hollywood thema of Candy thema enz.

     Elk feest is voor ons uniek en zullen samen met u een te gek feest bedenken! Verras uw zoon of dochter met een vet feestje aan huis, die door hun klasgenootjes niet snel vergeten zal worden!

     Mail ons snel met uw ideetjes (of vraag het ons) en budget en wij maken er een topfeest van!

     info@joyce-entertainment.nl